Week van het hartritme: Online reanimatiesessie

BURST – Elke dag, worden in België 30 mensen slachtoffer van een hartstilstand. Elke dag, storten 30 mensen in bij hen thuis, op straat, op het werk, op school enz. En moest u getuige zijn van zo’n voorval, zou u kunnen ingrijpen?

Ter gelegenheid van de internationale reanimatiedag, nodigt de Belgian Heart Rhythm Association iedereen uit voor haar grote online reanimatiesessie, die plaatsvindt op zaterdag 16 oktober om 16u. De sessie duurt slechts 25 minuten en leert u voor eens en altijd hoe u efficiënt en snel moet reageren.

Klik op deze link om mee te doen.

Deskundigen zijn het erover eens dat dit alleen al in België 1.000 levens per jaar zou kunnen redden!

In 25 minuten tijd … kunt u een held worden! Aarzel dus niet en neem deel aan ons evenement met de leden van uw sportclub, uw vereniging, uw school, uw jeugdbeweging, enz.!

De kers op de taart? Wie zich inschrijft voor dit evenement, maakt kans om een defibrillator van Philips te winnen t.w.v. €1.250 voor uw vereniging!

Klik op deze link om deel te nemen aan de wedstrijd.

(Bron: Week van het Hartritme)

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.