Word club met een ‘M’-factor

BURST – Er komen heel wat uitdagingen op ons af. Het is nu meer dan ooit nodig om onze judoka’s te blijven enthousiasmeren en kwalitatief te motiveren.

De ene sporter heeft sowieso meer aandacht nodig dan een andere. In deze tijden dienen we nog meer dan anders te coachen met een ‘M-factor’, en daar bestaan duidelijke tools voor.

Sinds enkele jaren bestaan er trainersbijscholingen ‘motiverend coachen’ of coach met de ‘M-factor’.
Nu is er een nieuwe workshop (pilootfase) waar ook het clubbestuur leert nadenken hoe ze hun trainers, vrijwilligers en ouders (alsook indirect de judoka’s) gemotiveerd kunnen houden en meekrijgen in een goed onderbouwd clubverhaal waarbij de waarden van de club centraal staan. Je leert er motiverend besturen en komt tot een actieplan voor je club.

Aangezien het een pilootproject betreft, zijn de plaatsen beperkt. Reageer dus snel en maak kans op 1 van de 5 gratis plaatsen om hier als club aan deel te nemen met je clubbestuur. Ben je lid van een clubbestuur en heb je interesse om hiermee in jouw club van start te gaan? Schrijf je dan HIER in.

Wij kunnen dit traject enkel aanraden.
We leven immers in een tijd die vraagt om verbondenheid, waarin samenwerking en creativiteit meer dan ooit kunnen helpen om op iets langere termijn als een echte M-club meer gemotiveerde trainers, ouders, judoka’s en vrijwilligers te hebben!

Grijp deze unieke kans! Succes!

Sophie Block,
Operationeel Manager

Aanmaak datum

18 november 2020

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.