Zin om tijdens de zomermaanden judo aan de kust te promoten?

BURST – Traditiegetrouw organiseert Sport Vlaanderen met ‘De Zomertour’ sportpromotie aan de kust tijdens de zomermaanden. Vlaamse sportfederaties krijgen dan de kans om hun sport in de badsteden in de kijker te zetten en zo te promoten. Ook dit jaar wordt deze promotiecampagne voorbereid en met de heropstart van de sportsector nu de vaccinatiecampagnes op kruissnelheid komen, zou dat wel eens een extra kans zijn om het judo te promoten!

Hierna vind je een overzicht van de data en badplaatsen. Een beperkte ruimte, het rekening houden met de Coronamaatregelen, de werkzaamheden aan de dijk/pier, het niet/beperkt ter beschikking hebben van het strand,… speelden allemaal mee in de samenstelling van het programma.

Dinsdag 13/07 – Bredene
Dinsdag 20/07 – Nieuwpoort
Dinsdag 27/07- Westende
Dinsdag 3/08 – Koksijde
Dinsdag 10/08 – Blankenberge
Dinsdag 17/08 – Wenduine
Dinsdag 24/08 – Oostende

Clubs die interesse hebben om de promostand van Judo Vlaanderen te bemannen om judo-initiatie te geven, kunnen zich opgeven via mail naar sam.depelseneer@judovlaanderen.be. Deelnemers zijn in het bezit van het VTS-diploma Initiator Judo.

Christian Pierre
Media & Communicatie

Aanmaak datum

6 mei 2021

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.