BK Mixed Teams: JC Koksijde kroont zich kampioen

BURST/TIELT – Op 5 november jl., de dag na het Belgisch kampioenschap voor senioren, vond op dezelfde locatie in Tielt het Belgisch Kampioenschap Mixed Teams voor senioren plaats. Jammer genoeg met slechts een beperkt aantal ingeschreven teams. Inderdaad, slechts drie judoclubs vaardigden een team af, met name JC Hooglede, JC Hamme en JC Koksijde. Deze laatste kroonde zich tevens tot Belgisch kampioen. Van zusterfederatie JWB waren er geen teams ingeschreven.

Ondanks het beperkte aantal deelnemers, heerste er een aangename sfeer. Judo Belgium zal het concept nu verder evalueren om dit kampioenschap te laten evolueren naar een volwaardig event.

Feedback

Daarom wensen we graag de feedback van onze clubs te ontvangen. Vul daarom deze korte vragenlijst in zodat het BK Mixed Teams verder kan groeien naar een mooie competitie.

Resultaten

BK Mixed Teams SEN

Fotogalerij

Rik Vander Sanden

Christian Pierre
Media & Communicatie

Aanmaak datum

28 november 2023

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.