Callant Cup 2021: COVID-maatregelen & alle resultaten

BURST – De Callant Cup 2021 gaat door verspreid over twee weekends. Tijdens het eerstkomende weekend 20 en 21 november gaat in de Topsporthal te Gent de eerste dag van de Callant Cup door. Het daarop volgende weekend 27 en 28 november gaat de tweede dag door op drie locaties, met name Kruisem, Sint-Truiden en Ingelmunster. Tegen de vooravond van 28 november kennen we dan de eindresultaten alsook de winnaars van de verschillende reeksen.

COVID-maatregelen

De Callant Cup kan doorgaan mits aanwezigen (indoor events vanaf 50 personen) in het bezit zijn van een CST en het mondmasker te allen tijde wordt gedragen. We hanteren zoveel mogelijk het EJU-protocol, waarbij toeschouwers worden gescheiden van judoka’s, de afstandsregels worden gerespecteerd, de handhygiëne wordt opgevolgd en er voldoende ventilatie van de ruimte wordt voorzien.

Afhankelijk van de grootte van de accommodatie zal er een bepaalde limiet op het aantal toeschouwers worden geplaatst om vanzelfsprekende redenen.

Stewards zullen onder leiding van de COVID-coördinator erop toezien dat alle extra maatregelen gehandhaafd blijven. Indien dit niet mogelijk is en na meermaals aanhalen, kunnen we personen die de maatregelen niet naleven, vragen de zaal te verlaten en zal de club welke hij/zij vertegenwoordigt de verdere deelname aan het tornooi geweigerd worden. Het is dus van primordiaal belang dat de clubs er zelf ook op toezien dat hun judoka’s en/of toeschouwers de geldende COVID-regels strikt naleven. Deze regelgeving zal duidelijk gecommuniceerd worden aan alle deelnemende clubs.

Resultaten

Tussenstand na 20/11/2021

Dames reeks 2A (7×5) – Dag 1

Dames reeks 2B (7×5) – Dag 1

Heren reeks 1 (10×5) – Dag 1

Heren reeks 2A (8×6) – Dag 1

Heren reeks 3B (9×6) – Dag 1

Tussenstand na 21/11/2021

Dames reeks 1 (7×5) – Dag 1

Heren reeks 2B (8×6) – Dag 1

Heren reeks 3A (8×6) – Dag 1

Heren reeks 3C (8×6) – Dag 1

Heren reeks 3D (8×6) – Dag 1

Eindresultaten

DAMESHERENHEREN
Dames 1Heren 1Heren 3A
Dames 2AHeren 2AHeren 3B
Dames 2BHeren 2BHeren 3C
Heren 3D

Foto’s

Zodra de foto’s online staan, kan je ze via de onderstaande links bekijken.

Foto’s door Rik Vander Sanden (Gent)

Foto’s door Rik Vander Sanden (Sint-Truiden & Ingelmunster)

Foto’s door Ann Mampaey

Christian Pierre
Media & Communicatie

Aanmaak datum

18 november 2021

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.