JV stelt Judo Groeimodel voor op EJU wetenschappelijk congres

BURST/POREC – Afgelopen week stelde Judo Vlaanderen het Groeimodel voor op het wetenschappelijke congres van de Europese Judo Unie.

De 7de editie van de EJU Scientific and Professional Conference vond plaats in het Kroatische Porec. Op donderdag 20 en vrijdag 21 juni jl. stond Judo Vlaanderen in de kijker met het Groeimodel dat onze eigen leden ook reeds uitgebreid hebben kunnen ontdekken tijdens de opleidingsdag d.d. 15 juni jl. te Zwijndrecht.

Leen Dom, Deskundige Sportkaderopleidingen (DSKO) van Judo Vlaanderen en tevens de projectmanager van het ganse Groeimodel-project, schetste voor de talrijke aanwezigen in Porec het theoretische kader van dit meerjarenontwikkelingsplan, terwijl Tijl Lindekens, hoofdtrainer topsportwerking U18, en Maarten Bogaert, GM, op vrijdag tijdens een praktijksessie het model van de techniekontwikkeling verder kaderden.

Veel belangstelling van de aanwezigen wat leidde tot interessante contacten voor de toekomst.

Christian Pierre
Media & Communicatie

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.