Belofte maakt schuld

BURST/LOMMEL/HERENT – Vorig jaar organiseerde Jean-Jacques Melotte na de enorme waterschade in Wallonië een solidariteitsactie voor de plaatselijke getroffen clubs. Hij maakte toen een mooie belofte aan de judoclubs die materiaal leverden om de noodlijdende judoclubs verder te helpen.

“We kregen toen steun en hulp van verschillende judoclubs en konden hiermede alle getroffen clubs van judomatten voorzien,” aldus Jean-Jacques. “Ik beloofde toen dat ik aan al deze clubs een gasttraining zou geven. Door de Coronapandemie werd dit echter wat uitgesteld, maar op 11 oktober jl. was ik te gast bij judoclub Edo Herent om er een gasttraining te geven. Het is een leuke training geworden met zeer enthousiaste judoka’s. Nogmaals mijn dank aan judoclub Edo Herent voor het schenken van judomatten,” aldus nog Jean-Jacques.

‘Judo, more than sport’, maar dat wisten jullie natuurlijk al!

Christian Pierre
Media & Communicatie

Aanmaak datum

14 oktober 2022

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.