Bestelling Judo Vlaanderen wielertruitjes gemist?

BURST – Heb je ze al zien fietsen langs Vlaamse wegen? Hou ze maar in het oog want her en der kan je een judoka op de fiets waarnemen die trots laat zien dat hij/zij judoka is door zijn/haar wielertruitje met het ‘Judo Vlaanderen’-logo te dragen!

Heb je de eerste bestellingsronde van deze knappe wielertruitjes gemist? Geen nood! Je krijgt een herkansing! Wens je binnenkort met deze mooie outfit rond te fietsen, bestel dan snel vòòr 31 juli jouw JV-wieleroutfit!

Wielershirt en -broek kunnen samen of apart worden besteld via deze link.

Na alle bestellingen worden 6 à 8 weken voorzien voor de levering. Let wel, de actieprijs van 45€ voor de shirt , 60€ voor de broek en 100€ voor de GABBA jack is enkel geldig als er minimaal 50 stuks (totale aantal) worden besteld. Hou er rekening mee dat deze prijzen exclusief verzendkosten zijn.

Tip: opteer voor het wielershirt een maatje groter dan je gewoon bent vermits het Italiaanse maatjes zijn. Verfieer de maten in de onderstaande tabel.

Christian Pierre
Media & Communicatie

Aanmaak datum

20 juli 2021

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.