Callant Cup Special Edition

BURST – Om ons niet te laten tegenhouden door COVID-19 laten we, zodra de veiligheidsmaatregelen het toestaan, de Callant Cup doorgaan in een gewijzigde vorm. De Callant Cup zal bijgevolg niet zoals gebruikelijk als tweedaags evenement worden georganiseerd, maar zal worden gespreid over het hele seizoen. De huidige reeksen op basis van de resultaten van 2019 zullen worden opgesplitst op grond van de nabijheid van de clubs in twee poules. De winnaars van beide poules kampen de finale en de runners-up kampen voor de derde plaats. Hopelijk kunnen deze finales doorgaan op een daarvoor voorzien event aangezien dit einde sportseizoen zal zijn.

De deelnemende clubs kunnen hun tegenstander ontvangen in eigen dojo, zichzelf verplaatsen naar de dojo van de tegenstander of op een andere locatie. Op de vooraf afgesproken plaats zal dan de wedstrijd plaatsvinden tussen beide clubs. De ploegen zullen tweemaal tegen elkaar uitkomen met een pauze van dertig minuten naar het voorbeeld van Duitsland.

Praktisch

Data
De specifieke data zullen worden gecommuniceerd wanneer de Coronamaatregelen het terug toelaten kleinschalige evenementen te organiseren.

Gewichtsklassen heren
-60kg, -66kg, -73kg, -81kg, -90kg en +90kg.

Gewichtsklassen dames
-52kg, -57kg, -63kg, -70kg en +70kg.

Leeftijd
U18
+21

Reglement

Je kan het reglement van het tornooi hier downloaden.

Sam De Pelseneer
Events

Aanmaak datum

29 oktober 2020

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.