Gezocht: 3 kandidaten voor Bestuursorgaan JV

BURST – Binnenkort zijn we zonder het goed te beseffen reeds aan het einde van het jaar. Niet echt het gehoopte judojaar, en da’s maar zachtjes uitgedrukt … Niettemin dienen we ons goed voor te bereiden voor de toekomst.

Op de volgende Algemene Vergadering, op 20 maart 2021, zullen er 3 plaatsen vrij komen. Na een lange carrière nemen we binnenkort afscheid van Denise Baeten, Gery Verthé en Bart Vermeire. We bedanken hen nu al voor al hun werk de voorbije jaren.

Judo Vlaanderen is bijgevolg op zoek naar 3 nieuwe kandidaten. Heb je een duidelijke visie voor judo in de toekomst. Stel je dan kandidaat! We hebben jou nodig!

Het betreft de onderstaande profielen:

• Algemeen profiel met affiniteit voor Graden en Technieken;

• Algemeen profiel met affiniteit voor Judo voor Allen;

• Profiel met financiële expertise om Mike Van De Rostyne geleidelijk aan te kunnen vervangen.

We kijken uit naar enthousiastelingen die Judo Vlaanderen mee willen helpen verder evolueren en beter laten inspelen op de huidige noden van de judoka die snel veranderen zoals we dit jaar hebben kunnen vaststellen.

Tijdsbesteding: elke tweede dinsdag van de maand. Er wordt steeds een agenda opgesteld en voorbereidend werk bezorgd om de vergaderingen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Het betreft een mandaat voor zes jaar.

Gezien de huidige hoofdzakelijk mannelijke bezetting van het bestuursorgaan wensen we deze oproep nog eens extra te benadrukken bij de vrouwelijke leden van onze judogemeenschap. Het is namelijk wetenschappelijk bewezen dat bestuursorganen waar ook vrouwen aanwezig zijn, beter werken.

Voel je je geroepen om jouw visie kenbaar te maken, twijfel dan niet om jouw kandidatuur kenbaar te maken.

Hier vind je alvast een overzicht van de huidige BO-leden.

Uitleg over het Bestuursorgaan, de vroegere Raad van Bestuur, lees je hier.

Mail jouw kandidatuur naar bestuur@judovlaanderen.be.

Verder kan je in het huishoudelijk reglement lezen wat we van alle BO-leden verwachten en welke procedure hiervoor loopt.

Sophie Block,
Operationeel Manager

Aanmaak datum

29 oktober 2020

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.