Coach Lives Matter – gespreksgroep

Corona dwingt ons als judotrainers en clubbestuurders steeds tot aanpassingen in de clubwerking op en naast de mat. Al een hele tijd wordt heel wat flexibiliteit en energie gevraagd om de clubs draaiende te houden, om leden te houden, om alternatieve trainingen te voorzien, …. Verlies jij als trainer of clubbestuurder langzamerhand de moed en/of geraak jij gefrustreerd door de grote vraag aan flexibiliteit? Judo Vlaanderen wil je graag helpen. We organiseren een online gespreksgroep onder de titel “Coach Lives Matter” om jullie te laten ventileren over wat er bij jullie gebeurt, en om nadien praktisch mee te denken naar oplossingen. Dit is geen inspiratiesessie of meet up, maar een ondersteuning voor trainers of clubbestuurders die het moeilijk hebben om zich te blijven motiveren. We starten met kleinere groepjes want we wensen een goede interactie binnen de gespreksgroep. Echter, iedereen is welkom dus schrijf jullie massaal in. Deze gespreksgroep is vooral gericht naar trainers en bestuursleden. Iedereen welkom!

Hoe: digitaal, Teams vergadering
Wanneer: 13 januari om 19 uur. 
Wie: trainers en bestuursleden
Opgelet: Maximaal 10 personen voor een gespreksgroep, met een maximum van 2 personen per club. (Indien de eerste gespreksgroep vol zit, organiseren we spoedig nog een volgende.)

Organisatie van Judo Vlaanderen en Caroline Jannes

Inschrijven kan via deze link.

Aanmaak datum

17 december 2020

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.