Infosessie Overtraining

BURST – Wil je weten hoe je overtraining kan herkennen en wat dit doet met jouw sporter? Op donderdag 18 november organiseert Gezond Sporten Vlaanderen een infosessie met als thema ‘Overtraining’. De sessie gaat door in Bornem van 20:00 uur tot 22:30 uur. Je kan inschrijven om deze ter plaatse of online te volgen.

Sprekers van dienst zijn:
• Prof. Romain Meeusen (VUB), Hoofd van de Onderzoeksgroep Menselijke Fysiologie en Sportkinesitherapie aan de Vrije Universiteit en onder andere gespecialiseerd in inspanningsfysiologie, sportgeneeskunde en beweging & preventie. Hij is directeur van het Human Performance Lab van de Vrije Universiteit Brussel, waar hij werkt met verschillende topatleten, en is wetenschappelijk adviseur van het ‘Lotto Cycling Institute’ (professioneel fietsteam van Lotto-Soudal).
• Mevr. Caroline Jannes (UGent – UZGent), Licentiaat in de Psychologie, optie klinische psychologie (UGent, België) en een Master of Science in Exercise and Sport Psychology (University of North Carolina at Greensboro, USA).

Praktisch

Cultuurcentrum Ter Dilft Bornem
Sint-Amandsesteenweg 41-43
2880 BORNEM

Prijs

Ter plaatse: 35€
Online: 30€

<a href=”http://

Aanmaak datum

13 september 2021

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.