JeugdJudoFonds 2024

BURST – Zijn jullie reeds aan de slag gegaan met jullie dossier voor het JeugdJudoFonds editie 2024? Neem alvast een kijkje op het platform voor het JeugdJudoFondsdossier.

Als je als club graag je aanvraag indient voor de jeugdsubsidies van het sportseizoen SEP2023–JUN2024 kan je dit via het Ledenbeheer als clubbeheerder doen.

Je kan doorlopend aan het dossier werken aangezien het systeem automatisch je uploads opslaat. Let er wel op dat je je dossier definitief indient bij de federatie ten laatste op 23 juni.
OPGELET! Dossiers die niet ingediend zijn voor deze deadline, worden niet meer behandeld!

De eerste keer een dossier indienen bij het JeugdJudoFonds? Of lees je graag nog eens de reglementen en de leidraden door?

Neem dan zeker even een kijkje op de webpagina van het JeugdJudoFonds.
Vanuit clubondersteuning voorziet Judo Vlaanderen voor de meeste onderdelen een aantal handleidingen, leidraden en templates.

Heb je dus vragen over de inhoud van een upload? Dan kan je deze hoogstwaarschijnlijk beantwoord terugvinden op deze webpagina.

Vind je toch geen antwoord op je vraag, stuur dan een mailtje naar clubondersteuning via info@judovlaanderen.be.

Christian Pierre
Media & Communicatie

Aanmaak datum

23 april 2024

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.