Judo Vlaanderen lanceert webshop!

BURST – Met enige fierheid lanceren we onze eigen webshop. In onze webwinkel vind je een waaier van merchandising items met de stijlvolle ‘Judo Vlaanderen’-branding. Het is dan ook onze bedoeling om via dit kanaal leuke en kwaliteitsvolle items aan onze leden te kunnen aanbieden. We willen dat een judoka zich ook naast de mat kan profileren als judoka.

Momenteel vind je op de webshop van Judo Vlaanderen een beperkt aantal items, maar het is zeker onze bedoeling om onze webwinkel gestaag uit te breiden. Hou deze dus regelmatig in de gaten.

Je kan de webshop bereiken via de blauwe menubalk bovenaan de homepagina van onze website (klik op ‘webshop’) of rechtsreeks via deze link.

Heb je een leuk idee of een speciale wens voor een hebbeding dat judoka’s fijn zouden vinden? Laat het ons zeker weten via klantendienst@judovlaanderen.be!

Christian Pierre
Media & Communicatie

Aanmaak datum

31 mei 2021

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.