Judo Vlaanderen verkoopt stock judomatten aan spotprijzen! UITVERKOCHT

BURST – Door de verhuis van ons hoofdkantoor heeft de federatie besloten haar stock aan judomatten, die in vorige jaren konden worden ontleend, te verkopen aan onze clubs. Heeft jouw club nood aan enkele (of veel) judomatten? Wees er dan snel bij want haast en spoed is deze keer wel goed!

Hieronder vinden jullie even een overzicht van de judomatten die Judo Vlaanderen in aanbieding heeft.
• 52 groene matten van 2 meter op 1 meter;
• 2 groene matten van 1 meter op 1 meter;
• 103 blauwe matten van 2 meter op 1 meter;
• 6 blauwe matten van 1 meter op 1 meter.

OPGELET!

We willen duidelijk communiceren dat deze judomatten niet nieuw zijn. Deze zijn immers reeds ontleend geweest in vorige jaren en kunnen bijgevolg worden opgedeeld in twee categorieën, met name ‘I NEED YOU‘ en ‘I NEED LOVE‘. Vanzelfsprekend zijn de ‘I NEED YOU’-matten nog in goede conditie en hebben de ‘I NEED LOVE’-matten een klein beetje liefde nodig, maar kunnen zeker nog een aantal jaartjes mee.

De prijzen zijn als volgt:
‘I NEED YOU’-CATEGORIE
1 = 10 €/mat
Vanaf 5 tot 10 = 8€/mat
Meer dan 10 = 6€/mat

‘I NEED LOVE’-CATEGORIE
1 = 5€/mat
Vanaf 2 tot 5 = 4€/mat
Meer dan 5 = 3€/mat

BELANGRIJK

Je geeft als club jouw gewenste aantal matten door ( + grootte en kleur ). Bij afhaling van jouw matten wordt de prijs door de federatiemedewerker bepaald. Matten worden verdeeld, beginnend bovenaan de stapel. Clubs hebben NIET de optie te kiezen of ze bijvoorbeeld 10 judomatten uit dezelfde categorie krijgen. De judomatten worden door de club opgehaald op een afgesproken zaterdagvoormiddag, ter plaatse aan het depot van Judo Vlaanderen (Regio Oosterzele, Oost-Vlaanderen).

Jouw judomatten aanvragen kan, enkel door een clubverantwoordelijke, door een mailtje te sturen naar silke.vervaet@judovlaanderen.be met vermelding van jouw club, clubnummer, voorkeur van matten (aantal , grootte en kleur) en een beschikbaar telefoonnummer.

Silke Vervaet
Clubondersteuner

Aanmaak datum

4 mei 2021

Type

Tag(s)

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.