JV blijft verder inzetten op communicatie

BURST – Dat we nog werk hebben om onze judoka’s, clubs en trainers beter te bereiken, beseffen we maar al te goed. We willen immers onze content absoluut tot bij jullie krijgen.

Daarom breiden we ons aanbod van nieuwsbrieven verder uit met gerichte content afhankelijk van de doelgroep: judoka’s, trainers & coaches, clubbestuursleden, … Echter geen nood indien je vreest dat jouw mailbox zal worden overstelpt. Uiteraard kan je altijd uitschrijven. Het is niet de bedoeling om onze leden te overladen met nieuws, we proberen immers de inhoud zo relevant mogelijk te maken voor elk type van lidmaatschap bij Judo Vlaanderen. M.a.w. er zal dus andere content geleverd worden voor clubs, trainers en judoka’s.

De informatie die voorheen via JudoContact verkregen werd, zal bijgevolg op deze manier aan al onze judoka’s, trainers en clubs aangereikt worden. Er komt nieuws over events, de webshop en andere leuke zaken.
Verder zal de trainer specifieke content aangereikt krijgen die voor hem/haar interessant is, zoals samenvattingen van bijscholingen, meer diepteartikelen met sportspecifieke inhoud, aanbod bijscholingen en informatie over het platform van en voor trainers. Het technisch hoekje van vroeger zal hier ook zijn plaats krijgen.

Op de website onderaan zullen judosympathisanten binnenkort kunnen inschrijven op een algemene judonieuwsbrief. Deze nieuwsbrief is vooral bestemd voor de algemene sportliefhebber die op de hoogte willen worden gehouden van het recentste nieuws over het judo in Vlaanderen. Eerder voor niet-judoka’s dus, zoals familieleden of vrienden van judoka’s en de sportpers.

Alvast veel leesplezier in de toekomst!

Sophie Block
Operationeel Manager

Aanmaak datum

4 maart 2021

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.