JV-Noodfonds: Hoe vraag je financiering voor jouw clubproject aan?

BURST – Ook Judo Vlaanderen heeft een noodfonds gekregen van Sport Vlaanderen om de schade door de Coronapandemie in te dijken. Wij verwijzen voor meer info naar het eerder gepubliceerde artikel Clubondersteuning vanuit Judo Vlaanderen.

Clubs die aanspraak willen maken op een financiering uit dit noodfonds dienen een project voor te stellen.

Hoe maak je als club nu kans om jouw clubproject terugbetaald te zien?

Uiteraard zijn aan alle subsidies voorwaarden verbonden. Hier is het niet anders. We vragen jullie kort en concreet aan te tonen waarom jullie project een meerwaarde betekent. Hierna vinden jullie de voorwaarden terug. Samenwerken geeft steeds voordelen.

Voorwaarden

  • De club is aangesloten bij Judo Vlaanderen vzw;
  • Het betreft een project dat vernieuwend is en anders niet zou kunnen plaatsvinden;
  • Het project draagt bij ter promotie van ledenwerving of verbetering van de ledenbinding;
  • Samenwerking met andere clubs zal sowieso extra goed onthaald worden. Zo kan een samenwerking tussen 2 clubs dus leiden tot terugbetaling van 600€ voor die 2 clubs, enz. De impact op het aantal judoka’s telt uiteraard ook mee;
  • Het project dient gericht te zijn op de U18-werking en/of G-sportwerking;
  • Er is een maximum van 300€ per club voorzien voor 75% van het totaalproject. Een eigen inbreng van de club van 25% is vereist*.

*Aangezien dit een nieuw gegeven is, kunnen we niet inschatten hoeveel aanvragen we zullen toegestuurd krijgen. Het zou kunnen dat er teveel clubs op intekenen waardoor we het maximum per club zullen moeten aanpassen zodanig dat elk project de nodige financiering kan krijgen.

Aanvraag

Via dit formulier kan je de financiering voor jouw clubproject aanvragen.

Sophie Block,
Operationeel Manager

Aanmaak datum

26 januari 2021

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.