Lancering platform JeugdJudoFonds 2023

BURST – Na lang wachten kunnen we eindelijk online gaan met het nieuwe platform voor het JeugdJudoFondsdossier voor 2023.

Als je als club graag je aanvraag indient voor de jeugdsubsidies van het sportseizoen SEP2022–JUN2023 kan je dit via het Ledenbeheer als clubbeheerder doen.

Je kan doorlopend aan het dossier werken aangezien het systeem automatisch je uploads opslaat. Let er wel op dat je je dossier definitief indient bij de federatie op 30 juni.
OPGELET! Dossiers die niet ingediend zijn voor deze deadline, worden NIET meer behandeld!

De eerste keer een dossier indienen bij het JeugdJudoFonds? Of lees je graag nog eens de reglementen en de leidraden door?

Neem dan zeker even een kijkje op de gloednieuwe pagina van het JeugdJudoFonds.
Sinds dit jaar voorzien we vanuit clubondersteuning een aantal handleidingen, leidraden en templates voor de meerderheid van de onderdelen.

Heb je dus vragen over de inhoud van een upload? Dan kan je deze hoogstwaarschijnlijk beantwoord terugvinden op deze nieuwe pagina.

Vind je toch geen antwoord op je vraag, stuur dan een mailtje naar clubondersteuner Silke Vervaet (silke.vervaet@judovlaanderen.be).

Silke Vervaet,
Clubondersteuner

Aanmaak datum

20 maart 2023

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.