Nieuw: VTS-opleiding Techniekexpert judo

Ben je 3de dan of hoger en wil je graag meer inzicht en diepgang in het lesgeven aan en begeleiden van ervaren judoka’s? Ben je instructeur (B) of trainer B en heb je ambitie om judoka’s en trainers te sturen naar een hogere dangraad? Wil je jezelf blijven verbeteren in technische kennis en inzicht? Dan is de opleiding Techniekexpert judo iets voor jou. Bereid je tijdig voor op je deelname aan de opleiding! Om te kunnen deelnemen dien je een voorbereidingstermijn van maximaal 3 jaar te doorlopen afhankelijk van de snelheid waarmee je de credits behaalt (zie onderstaande info).

Het volledige opleidingsstramien kan je bekijken via deze link.

Aanvullende opmerkingen:

1. De volgtijdelijkheid van de vakken uit module 1 is niet meer noodzakelijk. Je hoeft deze niet af te werken voor de aanvang van module 2, 3 en 4.

2. De Vlaamse Trainersschool voegde wel een module 5 toe aan de opleidingen vanaf instructeur/trainer B (= niveau 1) en hoger (= niveau 2). Dit wil zeggen dat je als instructeur (B) of trainer B met ambitie om deel te nemen aan de opleiding techniekexpert je, VOOR de start van de opleiding techniekexpert, module 5 – niveau 1 succesvol moet afwerken.

3. Indien je interesse hebt om deel te nemen, laat het alvast per mail weten aan leen.dom@judovlaanderen.be zodat we je kunnen ondersteunen gedurende jouw voorbereidingstermijn.

Bekijk de volledige Opleidingsstructuur judo 2.0

Leen Dom
DSKO

Aanmaak datum

6 oktober 2022

Type

Tag(s)

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.