Schrijf je in voor de 2de digitale inspiratiesessie voor trainers!

BURST – Door de Coronapandemie mogen we momenteel met een groot deel van onze judoka’s niet in groep samen sporten. Hoe kunnen we onze judoka’s 12+ nog in actie zetten? Een vraag die tijdens de eerste inspiratiesessie duidelijk naar boven kwam. Een belangrijke bezorgdheid van onze trainers waarvoor we samen naar oplossingen willen zoeken.

Een digitale training of oefensessie kan alvast een mogelijkheid zijn. We merken dat verschillende clubs hiermee reeds aan de slag zijn gegaan en zouden graag deze ervaringen samen brengen en delen tijdens onze tweede digitale inspiratiesessie voor trainers. Deze sessie gaat door op donderdag 3 december a.s. en wordt kort ingeleid door Tom Steensels, hoofdtrainer van JC Gruitrode, waarna we ruim de tijd nemen voor interactie. Dus zowel trainers met ervaring als zonder ervaring zijn welkom op deze sessie!

Programma

Het programma van deze tweede digitale inspiratiesessie ziet eruit als volgt:
• 20u15: verwelkoming;
• 20u20: Tom Steensels aan het woord over de online trainingen bij JC Gruitrode;
• 20u30: Uitwisseling van ervaringen, vragen, interactie;
• Einde voorzien ten laatste om 21u30.

Inschrijvingen

Inschrijven voor deze sessie doe je door een mailtje te sturen naar leen.dom@judovlaanderen.be

Leen Dom,
DSKO

Aanmaak datum

24 november 2020

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.