Update Digitalisering binnen Judo Vlaanderen

BURST – We zijn volop bezig te digitaliseren binnen Judo Vlaanderen. Graag geven we onze leden hier een overzicht van hetgeen in de pijplijn zit met de timing waarop dit zal voorzien worden na een test- en pilootfase.

Aan de hand van feedback van onze secretarissen en andere leden, hebben we recent aanpassingen doorgevoerd in het ledenbeheer en het inschrijvingssysteem.

We hebben hulp gekregen van vrijwilliger Nicolas Hindryckx van JC Evergem om de verbinding te maken tussen het ledenbeheer en de nieuwe software clubadministratie. Ook hielp hij al mee met de veiligheid omtrent de login van alle clubs op deze software. Deze software is er gekomen op basis van vragen vanuit de clubs. Na een oproep van geïnteresseerden via de nieuwsbrief hebben we deze software ontwikkeld. Dit is pas de start en op basis van input na gebruik van clubs zullen er aanpassingen aangebracht kunnen worden. Na een pilootfase bij een viertal clubs zal deze software ten laatste vanaf de AV op 19 maart a.s. voor alle clubs volledig gratis ter beschikking gesteld worden.

In het algemeen staan we steeds open voor ideeën vanuit clubs om features toe te voegen om de gebruiksvriendelijkheid te verhogen. Deze optimalisatie zal bijgevolg dan in de loop van 2022 worden doorgevoerd.

Concreet, ten laatste tegen AV van 19 maart 2022 volgt dus de release van de software clubadministratie die gekoppeld wordt aan het ledenbeheer en gratis is voor elke JV-club.

Download hier een uiteenzetting in detail van de update inzake digitalisering.

Sophie Block
Operationeel Manage
r

Aanmaak datum

20 december 2021

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.