Verdere uitbreiding official korps

BURST/MERCHTEM/DEINZE – Op zondag 22 oktober jl. ging een nieuwe cursus scheidsrechter door in Merchtem. Vijf kandidaten tekenden present. In de voormiddag was de theoriesessie gepland en na de lunch konden de aspirant-scheidsrechters praktijk opdoen op de mat. Binnenkort zullen we deze gemotiveerde aspiranten dan terugvinden op de tatami om hun eerste stages af te werken.

De Scheidsrechtercommissie wil Judoclub Kodokan Merchtem bedanken voor het beschikbaar stellen van hun locatie alsook het voorzien van enkele wedstrijdjudoka’s. We willen tevens Marcel Celis bedanken als lesgever van dienst.

Op het Open Vlaams Kampioenschap voor Senioren te Deinze op zaterdag 21 oktober jl. werd niet enkel voor de Vlaamse titels gestreden, er waren ook twee kandidaten voor het examen van regionaal naar nationaal tijdopnemer. Allebei slaagden ze met glans en kunnen dus nu ook ingezet worden op shiai-wedstrijden en kampioenschappen. Wij wensen dan ook Leen Christiaens en Eddy Bruggeman nog veel succes.

In het geval van Leen is het tevens een bewijs dat na een succesvolle tijd met verworven titels als wedstrijdjudoka op de wedstrijdmat je nog steeds een toekomst hebt in onze sport als official! De Scheidsrechtercommissie hoopt dan ook dat er nog velen zullen volgen die deze stap willen zetten. Vragen naar meer info of interesse, neem dan contact met de SRC! (src@judovlaanderen.be)

Scheidsrechtercommissie

Aanmaak datum

24 oktober 2023

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.