Algemene Vergadering Judo Vlaanderen – 19 maart 2022

Beste Judoliefhebbers,
Beste clubafgevaardigden,

We nodigen jullie graag uit voor onze FYSIEKE Algemene Vergadering op zaterdag 19 maart 2022 om 10:00 te Holiday Inn Gent Expo, Maaltekouter 3, 9051 Sint-Denijs-Westrem. Jullie zijn welkom vanaf 9:30.

Inschrijven kan via deze link tot 11/03/2022 12:00.
Via deze link kan je het volmachtformulier voor de clubafgevaardigde per club downloaden. Indien je als club een volmachtformulier wilt toekennen aan een andere club, kan dit via dit volmachtformulier. Dit volmachtformulier stuur je ondertekend naar info@judovlaanderen.be vòòr 11/03/2022 12:00.

We willen de recentste statuten toch even meegeven. Opgepast, ongeacht het aantal leden binnen een club, heeft elke club 1 stem.

Bij deze alvast de dagorde van AV 2022.
Alle commissieleden en ereleden zijn welkom. Zij dienen zich ook in te schrijven via de inschrijvingslink.

De personen die een eervolle onderscheiding mogen ontvangen, zijn uiteraard ook van harte welkom. Deze krijgen een persoonlijke uitnodiging van onze clubondersteuner Silke Vervaet in hun mailbox.

Voorzitter Mike Van de Rostyne en vervangend secretaris-generaal Peter Vermeir zullen hun verslag op de Algemene Vergadering presenteren. Dit jaar kiezen we er eveneens voor om op de AV de cijfers van 2021 en de budgettering van 2022 uitvoerig te bespreken. Onze financieel beheerder Geert Claes zal hier tekst en uitleg bij geven. Zo kan dit juist gekaderd worden.

Ten laatste 1 week vòòr aanvang van AV, m.n. 11/03/2022, vindt u op onze website via deze link de volgende informatie:
• Jaarverslag 2021 basiswerking en Topsport;
• Jaaractieplan 2022 basiswerking en Topsport;
• Verslagen van:
o OM Sophie Block;
o DSKO Leen Dom;
o TDT Koen Sleeckx;
o voorzitter 55+ Raf Tits;
o voorzitter CGT Dirk De Maerteleire;
o voorzitter SRC Ego Sijmens.

Wij hopen u alvast te mogen verwelkomen op onze fysieke Algemene Vergadering. Tot binnenkort!

Sophie Block,
Operationeel Manager

Aanmaak datum

23 februari 2022

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.