Week van de Official: zet de clubofficials in de kijker!

BURST – Binnenkort is het weer zover! Van 1 tot en met 10 oktober zet heel sportminnend Vlaanderen de sportofficials extra in de schijnwerpers tijdens de Week van de Official. Een initiatief van de Vlaamse Sportfederatie.

Als club kan je je steentje bijdragen en alvast extra aandacht besteden aan jullie clubofficials om hen in de bloempjes te zetten voor het puike werk dat ze keer op keer leveren.

Bij Judo Vlaanderen kijken we alvast uit naar jullie initiatieven. Laat ze ons zeker weten en bezorg ons eventueel foto’s die we dan kunnen delen op onze sociale media.

Inspiratiebron

Op zoek naar inspiratie? Neem alvast een kijkje op de website van de actie.

Daar vind je leuke voorbeelden en tevens de nodige banners en het logo om de promotie van jullie clubofficials de nodige panache te geven!

Laat die foto’s maar komen!

Ter herinnering: officials kunnen zich gratis inschrijven voor het panelgesprek ‘Gesprek op en naast het veld’ op dinsdag 5 oktober e.k. vanaf 19u30. Het betreft een hybride event dat je zowel live als online kan volgen. Voor de bijwoning live wees je best snel om in te schijven want er zijn slechts 50 plaatsen. Meer hierover kan je lezen in dit artikel op onze website.

Christian Pierre
Media & Communicatie

Aanmaak datum

22 september 2021

Type

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.