Randoridagen Meise, Opwijk, Berlare en Oevel!

BURST – De voorbije maanden maakten opnieuw heel wat judoka’s kennis met deze nieuwe competitievorm voor judoka’s U9, U11 en U13. Onze jonge judoka’s toonden weer hun sterkste judo en leerden veel bij. Opnieuw een aantal succesvolle randoridagen waar hard gewerkt werd. Waar judoka’s zich door gerichte instructie en feedback weer konden verbeteren. Dit allemaal in een aangename, plezierige omgeving! Dankjewel aan alle organisatoren en vrijwilligers!

Ken jij het concept ‘Randoridag U9-U11-U13′ nog niet zo goed? Hieronder vind je een kort beeldverslag van de randoridagen te Opwijk (18/05) en Oevel (01/06).

Neem je dit voorjaar nog graag deel aan een randoridag! 22 juni organiseert Judoschool Merelbeke een randoridag U9 en U11! Inschrijven via het ledenbestand!

Twintig minuten samen opwarmen.
De randorileiders leggen de spelregels uit en maken kennis met de judoka’s.
De organisatie streeft ernaar elke judoka minstens 4 keer te laten kampen.
De kampen gaan voor U9 (2min) , voor U11 (2min30), voor U13 (3min) door in doorlopende tijd.
De kinderen hebben op deze manier zekerheid van voldoende “leertijd’.
De randorileiders geven geen scores. Zij geven wel instructies en voeren aan het einde van elke randori een leergesprek met de judoka’s.
De randoridag duurt per leeftdijscategorie vanaf de opwarming max. 2u30.
Afsluiten doen we allemaal samen. Elke judoka ontvangt een medaille of een aandenken.

Op deze leerrijke dagen hebben randorileiders de kampen opnieuw in goede banen geleid. Ook voor hen was dit opnieuw een fijn leermoment.

Heb je interesse om randorileider te worden? De opleiding bestaat uit 2 delen, deel 1 volg je digitaal en deel 2 volbreng je tijdens een randoridag. De volgende digitale opleiding gaat door op 10 september. Inschrijven kan via het ledenbestand. Wil je meer info? Contacteer leen.dom@judovlaanderen.be of kijk even op de website ‘Word-jij-randorileider’.

Randoridagen 2024 – NEXT:Merelbeke 22/06!

Meer informatie

Randoridagen in mei: Opwijk (18 & 19/05) & Berlare (25/05) – Judo Vlaanderen

Word jij randorileider? – Judo Vlaanderen

Meerjarenontwikkeling in judo – Randoridagen – Judo Vlaanderen

Organiseer een randoridag voor U9 & U11 in jouw club! – Judo Vlaanderen

Pilootproject ‘Randoridag voor U9 & U11’: 1ste editie in Hooglede een succes – Judo Vlaanderen

Leen Dom
DSKO & Projectmanager

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.