Vijf opleidingen Aspirant-initiator afgerond

Opleiding Aspirant-initiator in Diepenbeek – groep 1

BURST – Het voorjaar was een drukke periode voor de VTS-opleidingen. Niet minder dan vijf opleidingen Aspirant-initiator werden afgerond. Twee opleidingen initiator en één opleiding Instructeur-B zijn nog lopende en ronden we af in de periode oktober/november.

Eind mei ontvingen ook de laatste cursisten Aspirant-initiator van dit voorjaar hun attest!
Onder leiding van docent Tom Steensels werkten deze enthousiaste judoka’s vier dagen intensief aan hun basiskills om judoka’s 6de kyu te begeleiden als hulptrainer tijdens de les.

JC Diamant Lutselus stelde zijn dojo ter beschikking voor deze opleiding.

Opleiding Aspirant-initiator in Diepenbeek – groep 2

Heb je interesse om deze sporttechnisch gerichte opleiding Aspirant-initiator judo nog te volgen? Dit kan nog tot het einde van dit jaar op twee locaties, met name Buggenhout en Oostkamp (Brugge).
Bekijk het aanbod: Opleidingsaanbod VTS 2022 – Judo Vlaanderen of VTS organiseert kwaliteitsvolle opleidingen | Sport Vlaanderen

Vanaf 2023 wordt deze opleiding vervangen door de ‘Start 2 Coach’ waarin de basis wordt gelegd voor ‘Verantwoord training geven’ met bijzondere aandacht voor de pedagogisch-didactische basisprincipes!

Wist je dat er ook opnieuw een opleiding Trainer B zal doorgaan? Ga snel kijken wat 2023 brengt aan vernieuwingen binnen de trainersopleidingen judo: VTS-opleidingen vanaf 2023: nieuwe structuur! – Judo Vlaanderen.

Leen Dom,
DSKO

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.