Randoridag Puurs: 120 judoka’s U9 beleefden een leerrijke dag!

BURST – Judoclub Oni Puurs nam de uitdaging aan om de jaarlijkse ontmoeting U9 anders te organiseren, ze kozen voor het concept randoridag. Op zaterdag 11 november kwamen 120 judoka’s bij elkaar om het beste van zichzelf te geven. In de ochtend stonden de judoka’s ‘beginners’ op de mat, in de namiddag de ‘gevorderden’.

Judoclub Oni Puurs en alle medewerkers zorgden voor een erg vlotte organisatie. De randoridag verliep dan ook in beide dagdelen volgens planning en werd tijdig afgesloten. Opnieuw gaven een 20-tal randorileiders zich op om deze randori’s te leiden. Voor een aantal cursisten in de opleiding Initiator was dit dan weer een heel leerrijke stagedag. Ben je trainer of judoka? Begeleid je judoka’s? Misschien is de taak als randorileider wel iets voor jou? De opleiding bestaat uit 2 delen, deel 1 volg je digitaal en deel 2 volbreng je tijdens een randoridag. De volgende digitale opleiding gaat door op 27 november. Inschrijven kan via het ledenbestand. Wil je meer info? Contacteer leen.dom@judovlaanderen.be of kijk even op de website ‘Word-jij-randorileider’.

Bij evaluatie door trainers, ouders en judoka’s merken we dat dit concept algemeen goed ontvangen wordt. Kinderen moeten toch echt wel hard werken. Ze leren bij en krijgen voortdurend feedback. Na afloop van een randoridag is onze vraag dan ook steeds: ‘Wat heb je geleerd’? Hier krijgen we na elke randoridag duidelijke antwoorden van de kinderen. Het doel van de randoridagen blijft de judoka’s laten kampen in een aangename, plezierige omgeving en het leerproces optimaliseren!

Ken jij het nieuwe concept ‘Randoridag U9-U11-U13′ nog niet zo goed? Hieronder vind je een aantal beelden van de randoridag te Puurs. Kijk ook even naar het verslag van de randoridag Deinze en Brugge.

Randoridagen 2023 – NEXT: Aalter 16/12!

Hou ook 2 maart 2024 alvast vrij! Zowel judoka’s U9, U11 als U13 zijn dan welkom in Geel.
Zin om zelf een randoridag te organiseren? Neem contact op via leen.dom@judovlaanderen.be of thanee.herregodts@judovlaanderen.be.

Meer informatie

Word jij randorileider? – Judo Vlaanderen

Meerjarenontwikkeling in judo – Randoridagen – Judo Vlaanderen

Organiseer een randoridag voor U9 & U11 in jouw club! – Judo Vlaanderen

Pilootproject ‘Randoridag voor U9 & U11’: 1ste editie in Hooglede een succes – Judo Vlaanderen

Leen Dom
DSKO & Projectmanager

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.