Randoridag Aalter: 164 judoka’s de mat op!

BURST – Judoclub Aalter organiseerde op zaterdag een randoridag voor judoka’s U9, U11 en U13. In totaal gaven 164 judoka’s het beste van zichzelf. Na drie blokken van +/- 2u, waarin telkens op vier matten verdeeld zowel beginners als gevorderden kampten, eindigde de randoridag volgens planning. Zowel judoka’s, ouders als trainers konden op voorziene tijdstippen huiswaarts keren.

Judoclub Aalter en alle medewerkers zorgden voor een erg vlotte organisatie. Opnieuw gaven een 20-tal randorileiders zich op om deze randori’s te leiden. Ook voor hen was dit een fijn leermoment. Ben je trainer of judoka? Begeleid je judoka’s? Misschien is de taak als randorileider wel iets voor jou? De opleiding bestaat uit 2 delen, deel 1 volg je digitaal en deel 2 volbreng je tijdens een randoridag. De volgende digitale opleiding gaat door op 30 januari. Inschrijven kan via het ledenbestand. Wil je meer info? Contacteer leen.dom@judovlaanderen.be of kijk even op de website ‘Word-jij-randorileider’.

Bij evaluatie door trainers, ouders en judoka’s merken we dat dit concept algemeen goed ontvangen wordt. Kinderen moeten toch echt wel hard werken. Ze leren bij en krijgen voortdurend feedback. Na afloop van een randoridag is onze vraag dan ook steeds: ‘Wat heb je geleerd’? Hier krijgen we na elke randoridag duidelijke antwoorden van de kinderen. Het doel van de randoridagen blijft de judoka’s laten kampen in een aangename, plezierige omgeving en het leerproces optimaliseren!

Ken jij het nieuwe concept ‘Randoridag U9-U11-U13′ nog niet zo goed? Hieronder vind je een aantal beelden van de randoridag te Aalter. Kijk ook even naar het verslag van de randoridag Puurs, Deinze en Brugge.

Randoridagen 2023 – NEXT: Kiiroi Cup Geel 02/03!


Zin om zelf een randoridag te organiseren? Neem contact op via leen.dom@judovlaanderen.be of thanee.herregodts@judovlaanderen.be.

Meer informatie

Word jij randorileider? – Judo Vlaanderen

Meerjarenontwikkeling in judo – Randoridagen – Judo Vlaanderen

Organiseer een randoridag voor U9 & U11 in jouw club! – Judo Vlaanderen

Pilootproject ‘Randoridag voor U9 & U11’: 1ste editie in Hooglede een succes – Judo Vlaanderen

Leen Dom
DSKO & Projectmanager

Onze sponsors

Met grote trots en dankbaarheid stellen wij graag onze sponsors aan u voor. Zonder hen zouden we niet in staat zijn om de judosport in Vlaanderen op deze en vele andere manieren te promoten.